altijd makkelijk parkeren kies zelf je afhaal moment grote kortingen groot assortiment voordeligste van de regio

China Red

HET MOOISTE VUURWERK VAN NEDERLAND

Intratuin Amersfoort verkoopt al jaren het beste vuurwerk en is uitgegroeid tot een van de grootste vuurwerkspecialisten van de regio Amersfoort-Soest-Baarn-Leusden. Wij zijn niet zo maar een verkooppunt, maar een echte vuurwerkexpert. Hetmooistevuurwerk.nl produceert, ontwikkelt en test zelf het vuurwerk, daarin maken wij het verschil! Wij verkopen kwaliteitsvuurwerk van ons label China Red en daarnaast kwaliteitsvuurwerk van Wolff Vuurwerk. Dit jaar hebben we voor het eerst ook een assortiment vuurwerk van Katan Vuurwerk.

Al ons vuurwerk is gecontroleerd en legaal vuurwerk voor verkoop aan de consument op de Nederlandse markt. Dit betreft het CAT 2 vuurwerk wat alleen opgehaald mag worden aan het einde van het jaar maar ook het CAT 1 vuurwerk wat gedurende het hele jaar verkocht mag worden. Wij hebben dit in ruime mate in het najaar in de winkel liggen.

CONTROLE DOOR DE OVERHEID

Als vervolgens het vuurwerk in de haven van Rotterdam aankomt moet het gecontroleerd worden. De controle op consumentenvuurwerk is zeer streng in Nederland. De instantie die zich hiermee bezig houdt is ILT. Deze toezichthouder valt onder het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Ze zijn belast met steekproefsgewijs testen van al het vuurwerk wat geïmporteerd wordt in Nederland. Op deze wijze wordt voorkomen dat er onveilig vuurwerk in de winkels terecht komt. Als vuurwerk niet voldoet aan de zeer strenge regels en eisen van ILT, wordt het in beslag genomen en vernietigd.